En individuellt anpassad träning. Det vill säga en dosering efter vilken nivå du befinner dig på beroende på idrott, arbete, fritid eller vardag. Baserad på de krav som du och din personliga aktivitetsnivå har på din fysiska kapacitet. Ambitionen är att vi skall vara optimalt uppdaterade på den aktuella vetenskapliga kunskapsnivå om träning och mekanoterapi samt kombinera detta med en empirisk erfarenhet anpassad till individens önskemål och funktionsförmåga.

Idrottsmedicin –  en bedömning, behandling och rehabilitering på toppnivå av vår tids kunskap av leg sjukgymnast, MSc och specialistkompetens inom sjukgymnastik med inriktning idrottsmedicin.

Fysiologi – en bedömning och test av kapacitet samt guidning till förändring av träning för att optimera den individuella nivå..

MTT – medicinsk träningsterapi, en optimalt anpassad funktionsträning av vävnader och vävnadstolerans.

S.E.T – sensomotorisk träning, en modell för att optimalt få en balans/funktion i bål/rygg.

OMT – ortopedisk medicin, en behandlingsmodell för rygg- och ledbehandling.

Akupunktur – smärtlindring

Utbildning – föreläsningar, work shops med inriktning träning, hälsa, idrotts relaterade skador och tejpning. Dessutom designad utbildning om motivation, inspiration samt förebyggande hälsovård och friskvård.

Öppettider:
Måndag - fredag 08.00 - 17.00

Övriga tider efter överenskommelse.

Du har även möjlighet att träna hos oss. Det finns möjllighet att få en individuell träningsrådgivning för en anpassad adekvat och lämlig träning. Då är kostnaden för träningskort:
10 gånger 385 kronor inkl moms.
20 gånger 605 kronor inkl moms.